• Velkommen
 • Biografi
 • Otto's Blog
 • Coach/Foredrag
 • Nyheder
 • Familien
 • Kontakt
 • Er du Gud?

  Familien

   

  Otto Krog er for tiden single, men han har en stor familie.

  Fra 1979 til 1993 var han gift med Anne Vierø Hansen, som han har to dejlige piger, Tine og Maja med.

  Tine er gymnasielærer på Hillerød gymnasium, og det er barnebarnet Bastian der kigger så underfundigt og smilende til dig fra toppen af denne side. Se billedet af vidunderet her:

  Bastian, barnebarn til Otto Krog

  Tine, den glade moder, ses her sammen med kanaljen, da han ikke var ret gammel:

  Tine Krog med Bastian barnebarn til Otto Krog

  Siden Bastian blev født er der kommet en ny til i den lille familie i Hillerød.

  Tobias er hans navn, og han ses i sin glans her:

  Tobias

   

  Maja har netop færdiggjort en uddannelse som Kaospilot i Århus. Otto Krog glæder sig gevaldigt til at hun får tid og lyst til at fremme hans image på nettet. Det er tiltrængt.

  Her ser du et billede af Maja Krog, Otto Krog's datter nummer to:

  Datter til Otto Krog, Maja Krog

  Og moderen til de to store, min dejligste eks-kone Anne Vierø Hansen, ses her med dejlige Bastian.

  Anne Vierø med Bastian, barnebarn til Otto Krog

  Hvis ikke allerede du har klikket på billedet, så gør det nu. Du bliver ikke ledt hen til Etisk Fagbog som du sikkert allerede har erfaret med linksene til de tidligere billeder. Men, du får en glædelig overraskelse. Otto Krog's ekskoner kan lidt af hvert. Anne og hendes mand, ham den nydelige herre du ser når du klikker, kan noget der er fænomenalt, se for dig selv.

  Læs og se videre så får du endnu en overraskelse, når du kommer til ekskone nummer to.

  Fra 1995 til 2006 var Otto Krog samlevende og gift med Signe Bøgelund-Jensen. Med hende har han ligeledes to piger Rigmor og Dagmar. De er i skrivende stund 14 og 12 år gamle, og er lige begyndt deres vej ud i livets eventyr.

  Her ser du Rigmor Bøgelund-Jensen da hun blev 10 år gammel:

  Og her er lillesøster Dagmar Bøgelund-Jensen, 8 år, med hvem?

  Selvfølgelig Bastian, den lille kære

  Dagmar med barnebarn til Otto Krog Bastian

   

  Her er min dejlige eks-kone Signe Bøgelund-Jensen med Rigmor og Dagmar, sidste gang Otto Krog var gift og tog billeder og den slags.

  Signe Bøgelund-Jensen med Rigmor og Dagmar. Otto Krog's sidste hele familie.

  Signe Bøgelund-Jensen er en fænomenal tøjdesigner, her ses hun til sin fødselsdag i fuld krigsmaling, med en masse veninder. Hvis ikke du kan gætte hvem hun er, så er det hende med den rødeste læbestift.

  Signe tidligere viv til Otto Krog med veninderne

  Hvis du klikkede på billedet vil du opdage at du blev ført til hendes website, og ikke et af Otto Krog's mange websites. Det var overraskelsen.

  Hvis du er kommet så langt som hertil og endnu ikke opdaget at denne side kun og aldeles er til for at reklamere for Etisk Fagbog, RS TV Produktion eller www.crestroy.com så får du chancen nu.

  Besøg endelig Etisk Fagbog

  Den er meget mere interessant end denne side, for her kan du se hvad Otto Krog er interesseret i, og hvad han faktisk gør, og ikke hvordan du skal synes at Otto Krog er interessant.

  Og for lige at bevise at Otto Krog overhovedet ikke er selvcentreret og synes at han er Guds gave til menneskeheden med hans fantastiske teori, så skal du lige se den, hvis ikke allerede du har set den:

  Otto Krog's monolog på YouTube om hvorfor "antimatter is the subconscious mind and consciousness of all living entities in different parallel multiverse universes."